Bloemen ’t Misverstant

Een paar weken geleden kreeg ik een bloemenopdracht, of ik een bloemenstyling wilde doen bij het restaurant ’t Misverstant voor een bruidspaar. De wens van de bruid waren Pioenrozen. Mijn hoofd tolde, Pioenrozen eind juni, dat is onmogelijk maar je wil hoe dan ook proberen de wensen vervullen. Een dag later liep ik over de markt en zag bij de groentekraam nog Asperges liggen ik slaakte een zucht, wie weet heb ik geluk met de Pioenrozen tenslotte waren de Asperges  ook laat voor in het seizoen.

En ik had geluk! Dankzij mijn bloemenman Ger Sleutjes. Ik heb  meteen een afspraak gemaakt en de bloemenkeuze doorgegeven. De bruid had nog een wens en dat was ballonnen met foto’s eraan. Die week heb ik wat testballonnen thuis gehad en toen meteen ook besloten dat ik vaker met een ballon ga fietsen, de mensen lachen je toe, één en al vrolijkheid op de fiets, ik met de ballonnen.

De styling was een succes, in alle eerlijkheid wil ik vermelden dat ik hier ontzettend van geleerd heb. Ik werk niet wekelijks met bloemen of styling, dit zijn meestal dingen die zomaar op mijn pad komen.

 

De bloemen die ik heb gebruikt voor deze opdracht zijn:

Pioenroos Paeonia , Afrikaanse lelie Agapanthus , Vrouwenmantel Alchemilla Mollis , lelie Lilium, Leeuwenbekje Antirrinum , Ridderspoor Delphinium en Blad materiaal Pistache.

 

 

 

1 reactie(s) op “Bloemen ’t Misverstant

  1. Paeonia zijn jaarrond op de markt we krijgen ze uit andere werelddelen op de markt 🙂 maar hoofdseizoen is wel in het voorjaar hoor:) geweldig leuk je blog. en wat ben je goed met bloemen bezig. Katja succes !!!

Reacties zijn gesloten