Hoe zo saai bruin papier !!

Laatst greep ik mis naar het cadeau papier, ik had nog wel een rol bruin papier, craftpapier.  Dit was papier wat ik gebruikte voor op de kraam i.p.v. een kleed. Daarvoor is het wel praktisch, kon ik gelijk een tekst, pijl of prijsje erop schrijven zonder dat het de kans kreeg om weg te waaien. Inmiddels weet ik nu beter wat je allemaal met papier kan doen. En heb ik de voorraad uitgebreid met labels, bruine zakken van papier, enveloppen en kaarten.

En het mooie ervan is dat deze bestempeld kunnen worden, of met een mooie quote versierd kunnen worden, wie wil dat niet! Ook mooi in combinatie met masking tape. Ik wilde de stempelworkshop uitbreiden zodat het een totaal beleving wordt. Een feestje dus met stempels en papier. Talrijke mogelijkheden met deze workshop is inmiddels beschreven en binnenkort online! Alvast een preview van de voorbeelden…

Stempels_en_papier