Ik hou van de herfst!

Dat de zomer voorbij is vind ik niet zo erg. ‘Waarom?!’ hoor ik je denken. Nu begint toch dat akelige seizoen met heel veel regen waarin ons land geteisterd wordt door stormwinden. Maar dat is slechts een deel van de herfst.

Ik hou van de herfst omdat…….

Langzaamaan gaan de bladeren verkleuren in prachtige tinten en vallen op de grond. Je hebt ook zonnige najaarsdagen en die zijn prachtig als de natuur rood/oranje oplicht in de zon. Het weer geeft ook een perfect excuus om je thuis met een dampende kop thee, een fleece dekentje en een goed boek op de bank te nestelen. Hmmmm lekker opkrullen, in een vuurtje staren van de open haard en weg mijmeren.

De herfst is ook weer het begin van het volgen van workshops samen met je vriendinnen. Je wil kwaliteit tijd inplannen en hoe leuk is dat, wanneer je samen iets onderneemt. Je leert een nieuwe techniek en wordt overspoeld met nieuwe creativiteit. Ondertussen klets je gezellig bij en er wordt dampende thee geserveerd met wat lekkers.

Daarna mag je weer ongegeneerd weer op de bank krullen met boeken en met je lief. Ik heb zin in de herfst en weet zeker dat de vallende bladeren tot iets moois gaan leiden!