Een Negen Plus!

 

Het begon met een voorzichtige zeven, wat voor vele mensen een geluksgetal is. Maar hoe verder de dag vorderde werd het steeds beter. De geluksstofjes namen toe. We begonnen eerst met het maken van massieve bonbons, er was keuze uit pure of melkchocolade en op dat moment gebeurde het, de droom kwam voor vele vrouwen uit. Allerlei gezellige potjes met smaakjes en kleuren die we met de chocolade konden vermengen. De caramel werd gespot, ik vroeg om zeezout en mijn lievelingssmaak werd gegoten in een vorm van lipjes. Die ik aan de onderkant markeerde met spikkels zodat ik wist welke smaakexplosie ik kon proeven.

IMG_3236Daarna begon de Choco Wellness die bestaat uit een gezichtsmasker of een tekening die jezelf gaat maken met een cacao-honing mengsel en je mocht dit bij elkaar op doen. Het gaf een ontspannende werking, je endorfine komt hierbij vrij. Ik kreeg een mooie choco bloem op mijn arm en mijn partner kreeg een chocolade neus.

Na al die choco inspanningen was het tijd om neer te ploffen in grote kussens in een kring. Mijn hoofd ging op de buik van mijn lieve buurvrouw en dat gebeurde ook bij mij. Zo ging het lachen nog makkelijker bij deze lach workshop. Het bulderde van het lachen. Ik was na deze workshop moe maar heel voldaan. Een dikke vette negen plus!

Ik kan het iedereen aanraden, bij Tante Annie beland je helemaal in de chocolade hemel.
IMG_3234Wil je ook zo’n gelukgevoel ervaren gezellig met je vriendinnen of collega’s? Boek dan een workshop bij Chocoloca.