Maak zelf je stempels met Personalkitsch

 

IMG_3221Zelf stempels maken is helemaal happening these days. Gisteren ben ik aan de slag gegaan met thema kerst-stempels maken. Ook voor ons is het belangrijk om bezig te blijven met de guts. Het mooiste van een stempel maken is dat van niets iets komt. Je ziet al snel resultaat en het kan jouw nieuwe hobby worden. Eentje die niet veel ruimte in beslag neemt.

Stempelen DIY (Do it Yourself) is gewoon fun! Kom samen met een vriend(in) of gewoon in je eentje, iedereen is welkom. Je leert een creatieve techniek. Laat je inspireren door voorbeelden, je maakt een tweetal stempels. Het wordt een productieve avond met lol. Er is ook nog een mogelijkheid om op dezelfde avond een gutssetje aan te schaffen en één of meer stempelinkt doosjes. Mocht er een datum niet naar jouw wens bij staan, neem dan even contact op en dan kijken we samen naar een andere datum.

*Workshop gaat door bij minimaal vier personen.

IMG_3224 IMG_3222