Ik houd van papier!!

workshop_papier3Altijd een feest om je cadeautjes in te pakken en uit te pakken. En nog meer feest met je zelf gemaakte slinger. We gaan enveloppen en zakjes maken en je leert een doosje vouwen. Je kunt je cadeau versieren met masking tape, stempels en lint. Alles wat je in de workshop maakt mag je mee naar huis nemen.

Je kunt verschillende cadeauverpakkingen maken. Er zijn allerlei materialen voorhanden: linten, vintage en nieuw papier, ponsen, labels, tape, etc. Je mag ook je eigen stempel maken.

workshop_papier2

Kom gezellig met je familie, vriendinnen of collega’s. Je gaat aan de slag met dagelijkse materialen die je in en om je huis kan vinden. Met een tas vol met je eigen ingepakte cadeautjes, labels, doosjes, enveloppen, zakjes en stempel naar huis!

 

De workshop duurt 3 uur en thee, koffie en heerlijkheden zijn inbegrepen.

Voor wie: Volwassenen, je hoeft niet veel ervaring te hebben of een creatief talent te zijn om mee te kunnen doen aan deze workshop.

Hoe lang: Deze workshop duurt 2 uur.

Prijs: De workshop “ik houd van papier” kost 30 Euro per persoon en dat is inclusief alle materialen.

Hoe: Neem contact op met Katja : info@personalkitsch.nl of 06 245 78 299. Je krijgt dan alle info over de workshop en over de betaling.

Geef een reactie